Mreže proti komarjem

Mreže proti komarjem so zanesljiva zaščita pred insekti

Mreže proti komarjem so zanesljiva zaščita pred insekti. Komarnik je izdelan iz steklenih vlaken in je odporen na vse vremenske razmere.

Komarniki za vrata

Krilni komarnik je ena izmed najbolj iskanih vrst komarnikov, ki se največkrat uporablja za vhodna in dvokrilna vrata.

Plisse komarniki

Sistemski materiali in kompleti tila se prodajajo ločeno. Vrv je lahko: skrajšana, prilagojena različnim dimenzijam, pomanjšana.

Rolo komarniki

Komarnik z roletnim sistemom, izdelan iz ekstrudiranega aluminijastega profila in PVC izdelkov, je vertikalno delujoč sistem, ki ga lahko montirate na poljubno pohištvo in okno.

Fiksni vgradni komarniki

Fiksni vgradni komarniki se namestijo neposredno na okenski okvir in jih lahko po želji snamete in namestite nazaj.

Fiksni nadgradni komarniki

Fiksni nadgradni komarniki so nameščeni na zunanjo stran okenskega okvirja in se poljubno snamejo in postavljajo nazaj.

Ponujamo naslednje vrste:

Fiksni vgradni komarniki se namestijo neposredno na okenski okvir in jih lahko po želji snamete in namestite nazaj. Izdelana iz aluminijastega profila na katerega je nanizana mreža proti mrčesu. Pritrditev poteka preko sponk, ki omogočajo enostavno odstranitev komarnika. Namestitev ne zahteva vrtanja okenskih okvirjev itd. To je še posebej priročno za namene čiščenja ali če jih želite odstraniti, ko jih ne potrebujete.

Fiksni nadgradni komarniki so nameščeni na zunanjo stran okenskega okvirja in se poljubno snamejo in postavljajo nazaj. Izdelana iz aluminijastega profila na katerega je nanizana mreža proti mrčesu. Pritrditev je izvedena preko PVC nosilcev, ki so izvrtani na zunanji strani okenskega okvirja. To je še posebej primerno za dvokrilna okna, ki nimajo fiksnega stebra na sredini.

Rolo komarnik je sestavljen iz aluminijaste škatle v kateri je os z vzmetjo in mrežico proti mrčesu ter aluminijastih vodil s ščetkami, ki preprečujejo trganje in poškodbe mrežice. Rolo komarnik lahko namestite na okenski okvir ali balkonska vrata. Rolo komarnik je praktičen zaradi vzmeti, ki ga vrne v škatlo in se navije kot roleta. Pri tem velja poudariti, da komarnika ni treba vzdrževati.

Plise komarniki so izdelani iz aluminijastega okvirja in drsnega segmenta na katerem je komarnik. Drsni komarnik je idealen za balkonska vrata in izhode na terase, lahko pa se uporablja tudi na oknih kot alternativa rolo komarnikom. Odlikuje ga zelo enostavna montaža in uporaba.

Vrtljivi komarnik (vrata proti komarjem) izhaja iz profila, ki sestavlja krilo. Na krilo so nameščeni tečaji in seveda napeta mreža proti mrčesu. Tečaj ima v sebi vzmet, ki drži krilo nihajoče žuželke stalno zaprto. Pripomoček pri zapiranju je magnetni trak, ki dodatno zapre krilo. Zelo praktičen profil v obliki črke “S” se uporablja za odpiranje vrtljivega komarnika.