PVC OKNA

Brezkompromisen prvi razred za energetsko učinkovito bivanje

PVC okna so naložba za prihodnost

Večina oken v Slovenije je PVC oken. Razlog za njihovo priljubljenost je predvsem odlična energetska učinkovitost, visoka kakovost, številne barvne možnosti, enostavnost vzdrževanja in vzdržljivost. Zaradi sodobnih proizvodnih procesov in standardov recikliranja PVC okna, vhodna vrata in balkonska vrata v celoti izpolnjujejo načela ekološke trajnosti.

OKNA REHAU SYNEGO – Občutek udobja se začne s toplino

Z okni SYNEGO bo vaš dom topel, prijeten in varen. V primerjavi s standardnimi okni vam SYNEGO nudi do 50 % boljšo toplotno izolativnost*. Občutno boste prihranili pri stroških ogrevanja in doživeli popolnoma novo bivalno izkušnjo, ki se ji ne boste želeli odpovedati.

*Standardna okna z Uw = 1,36W/m²K; SYNEGO z Uw = 0,66 W/m²K

Prednosti:

 • varčevanje z energijo za visoko toplotno učinkovitost
 • uživanje v miru z najboljšo protihrupno zaščito
 • občutek varnosti z individualno izbrano protivlomno zaščito za vaš prostor
 • svoboda oblikovanja z izbiro več kot 220 barv in široko paleto oblik
 • sijoča in čista okna zahvaljujoč tehnologiji HDF (High-Definition-Finishing), ki dosega vidno bolj gladko strukturo
 • prispevek k ohranjanju okolja zahvaljujoč proizvodnemu procesu, ki varčuje z viri
SYNEGO-PVC-OKNA
SYNEGO pvc okna salus

V oknu se skriva prefinjena arhitektura:

 • vgradna globina 80 mm za ozke proporce
 • ozka vidna površina 117 mm za večjo površino svetlobne odprtine
 • možnosti polnjenja do 51 mm za vgradnjo troslojnega IZO stekla
 • 7 komor v stranskem oknu, 6 komor v krilu za visoko stopnjo izolacije
 • perimetrska tesnila za zanesljivo zaščito pred prepihom in vlago
 • izbirna tretja stopnja tesnjenja (srednje tesnilo) možnost dodatne izolacije


Oblikovanje
:

Barvna paleta KALEIDO COLOR vam omogoča popolno svobodo oblikovanja: moderne kovinske barve, topel videz lesa ali modni odtenki sive – KALEIDO COLOR bo uresničil vsako vašo željo.

SYNEGO barve pvc oken


Izberite SYNEGO

Naj bo vaš dom oaza miru in udobja ter se sami prepričajte o kakovosti oken, vhodnih vrat SYNEGO ter drsnih in dvižno-drsnih sten SYNEGO.

PVC okna – energetsko učinkovita in v skladu z ekološko trajnostnim pristopom:

PVC okna po energetski varčnosti in ekološki učinkovitosti prekašajo vse druge okenske materiale. Material okvirja je mogoče do 100 % reciklirati. PVC okna danes zaradi svoje trajnosti in ekonomičnosti predstavljajo najbolj trajnostno rešitev za okna.Moderna okna naj poleg varčnosti z energijo in dobrega izgleda tudi učinkovito ščitijo pred mrazom, vremenskimi vplivi, hrupom in vlomi. Zagotavljati morajo tudi dobro vrednost za denar z nizkimi stroški vzdrževanja.

PVC okna – za novogradnje in posodobitve objektov

Okna imajo največji potencial za varčevanje z energijo v stavbah. Stare zgradbe porabijo veliko energije, s postopki prenove in modernizacije pa prihranimo veliko energije, nepremičnina pa pridobi dodatno vrednost. PVC okna Rehau ne ponujajo le idealnega razmerja med ceno in kakovostjo, temveč predstavljajo izdelke, ki zaradi svoje tehnične natančnosti bistveno zmanjšajo porabo energije in prihranijo. Izpolnjujejo vse zahteve sodobne gradnje.

PVC okna – Rehau dajo več

Okna Rehau zagotavljajo različne stopnje protihrupne zaščite, mir lahko uživate povsod. Sprostite se in uživajte – brez hrupa iz okolice. S tem ne le dvignemo kakovost življenja, ampak prispevamo tudi k splošnemu zadovoljstvu. Okna REHAU nudijo optimalno stopnjo zaščite pred vlomom – na voljo v različnih zaščitnih razredih. Tako se boste vedno počutili varne. Za okenske okvirje je značilna posebno gladka površina. Vašim oknom daje eleganten sijaj in posebno gladkost. Zato imata umazanija in prah malo možnosti.