O PODJETJU

Podjetje SALUS OKNA je hitro rastoče podjetje specializirano za proizvodnjo in montažo PVC oken in vrat, ekskluzivnih vhodnih vrat iz aluminija, zunanjih in notranjih senčil.

Odlikuje nas dolgoletna družinska tradicija.

Svojo poslovno pot smo začeli leta 2013, kot majhno podjetje za montaže različnega stavbnega pohištva.
S svojim trudom, delom in poštenim odnosom do naših strank, smo se od skromnih začetkov razvili v prepoznavno in zaupanja vredno podjetje.
To potrjuje tudi zaupanje naših partnerjev.

Zakaj izbrati podjetje Salus OKNA?

  • Izdelava in montaža na enem mestu – za vse naše izdelke vam nudimo strokovno montažo, ki jo izvaja lastna ekipa, s tem pa vam zagotavljamo vrhunsko kakovost.
  • Kratki dobavni roki – zaradi bližine partnerske proizvodnje in neposrednega sodelovanja z dobavitelji vam zagotavljamo kratke dobavne roke izdelkov.
  • Kakovostni materiali – na prvo mesto pri našem delu postavljamo kakovost, zato uporabljamo izključno preverjene materiale priznanih proizvajalcev.
  • Skladnost z evropskimi standardi – vsi naši izdelki so opremljeni z znakom CE, ki označuje skladnost izdelka z evropskimi standardi.
  • Širok nabor izdelkov – v našem prodajnem programu vam je na voljo široka paleta izdelkov najmodernejših dizajnov, ki jih lahko še dodatno prilagodimo vašim željam.

STANDARDI:

Na podlagi bogatega znanja in poznavanja materialov vam z veseljem
svetujemo in pomagamo pri odločitvi.
Na nas se lahko zanesete, saj je ena od naših ključnih prioritet zanesljivost,
ki temelji na tradiciji, znanju, izkušnjah in inovativnosti.
Naši izdelki so naše ogledalo, vaše zadovoljstvo z njimi pa merilo za uspeh.
To potrjujejo tudi številna priznanja in sodelovanja,
ki smo jih z našim delom pridobili.

DNSALUS – OKNA VRATA